Pași pentru Portarea Numărului

 1. Completează Cererea de Portare: Inițiază procesul prin completarea formularului oficial de cerere de portare.
 2. Documente Necesare: Anexează la cererea ta următoarele documente:
  • Ultima factură primită de la actualul tău furnizor de telefonie.
  • Copie după actul de identitate.
  • Împuternicirea de reprezentant al firmei (dacă este cazul).
  • Copie după Certificatul de Înregistrare al firmei (CUI).
 3. Depunerea Cererii: Depune cererea de portare împreună cu documentele enumerate la pasul anterior agentului tău comercial.
 4. Comunicarea Datei de Portare: MyPBX îți va comunica data exactă la care va avea loc portarea. Procesul de portare durează, în mod normal, până la 10 zile lucrătoare. Dacă dorești o amânare, poți solicita extinderea termenului până la 30 de zile lucrătoare.
 5. Finalizarea Procesului de Portare: În ziua și ora stabilite, portarea va fi efectuată în maxim 5 ore, timp în care vei fi transferat de la vechiul operator la MyPBX.

Informații Generale despre Portabilitate:

Portabilitatea numărului de telefon a fost implementată pentru a oferi utilizatorilor libertatea de a alege și de a schimba furnizorii fără a-și pierde numărul actual de telefon. Aceasta facilitează concurența între furnizorii de servicii și îmbunătățește ofertele disponibile pe piață.

Când Poți Porta Numărul?

Portarea se realizează la cererea ta explicită, când decizi să schimbi furnizorul de servicii de telefonie. Este important de reținut că transferul numărului nu anulează obligațiile contractuale existente cu vechiul operator.

Costul Portării:

Serviciul de portabilitate este oferit gratuit de către MyPBX. Nu se percepe nicio taxă pentru portarea numărului dintr-o altă rețea, costurile fiind suportate integral de MyPBX.

Modalitatea de Portare:

Dacă alegi să devii client MyPBX și dorești să îți păstrezi numărul, trebuie să depui o cerere la MyPBX. Vom gestiona noi toate procedurile necesare pentru a asigura o tranziție fără probleme.

Durata Portării:

Procesul de portare se finalizează în maxim 10 zile lucrătoare, iar serviciul de telefonie nu va fi disponibil pentru o perioadă de până la 5 ore în ziua efectivă a portării.

Informare despre Tarifele Apelurilor către Numere Portate:

MyPBX oferă informații despre rețeaua în care se află un număr portat și tarifele aplicabile, prin serviciul de relații cu clienții disponibil non-stop și prin publicarea pe site-ul nostru: mypbx.ro. În plus, se oferă un ton distinctiv sau un mesaj vocal gratuit pentru apelurile către numere portate, pentru a informa apelantul că numărul apelat se află într-o altă rețea.