Politica de Retur

Politica de Retur

Politica de Retur pentru mypbx.ro

1. Generalități Clientul nostru are dreptul de a renunța la contractul cu ADA HOSTING SRL, fără a fi necesară justificarea deciziei și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute de lege, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau de la încheierea contractului de servicii.

2. Exercitarea dreptului de retragere Pentru a-ți exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informezi despre decizia ta de a renunța la acest contract printr-o declarație clară (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Poți folosi modelul de formular de retragere atașat, dar acesta nu este obligatoriu.

Adresa de retur: Strada Stejarului 27, Florești, Cluj, România

E-mail: office@mypbx.ro
Telefon: 0710000010

3. Efectele retragerii Dacă te retragi din acest contract, vom rambursa toate plățile primite de la tine, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea ta de un tip de livrare diferit de cel mai puțin costisitor tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la ziua în care suntem informați despre decizia ta de retragere din acest contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași metodă de plată pe care ai folosit-o pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ai convenit expres altfel; în orice caz, nu vei suporta nicio taxă ca urmare a unei astfel de rambursări.

4. Returul produselor Trebuie să trimiți înapoi sau să predai produsele către ADA HOSTING SRL, la adresa menționată mai sus, fără întârzieri nejustificate și în orice caz în termen de 14 zile de la ziua în care ne-ai comunicat retragerea ta din acest contract. Termenul este respectat dacă trimiți înapoi produsele înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

5. Cheltuieli de retur Ești responsabil pentru costul direct al returnării produselor. Produsele trebuie să fie în aceeași condiție în care le-ai primit, neutilizate și nedeteriorate, împreună cu toate accesoriile, etichetele și ambalajele originale.

6. Reducerea valorii produselor Putem reduce suma rambursată pentru produse din cauza manipulării acestora, altele decât cele necesare pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea produselor.