Performanță Optimă în Comunicații

Pentru afaceri, fără limite

Angajament pentru excelență în fiecare conexiune. Resurse dedicate și scalabilitate conform necesităților afacerii tale.
Femeie la birou vorbind la căști, gest mână ridicată.
Servicii

Comunicații Business Redefinite.

Unim excelența în comunicații cu inovația, oferind soluții personalizate care propulsează afacerile în era digitală

SIM Hosting

Serviciul nostru de SIM Hosting este ideal pentru afaceri care necesită conectivitate mobilă globală și soluții IoT. MyPBX asigură o rețea sigură și fiabilă, cu acoperire extinsă, facilitând gestionarea centralizată a comunicațiilor și a datelor, la prețuri competitive.

Bulk SMS

Acest serviciu oferă o metodă cost-eficientă de a trimite notificări, alerte și mesaje promoționale, asigurând o rată de deschidere și conversie superioră în comparație cu alte canale de marketing.

Centrală telefonică 3CX

Centrală telefonică virtuală 3CX de clasă mondială, proiectate pentru a maximiza eficiența comunicațiilor. Prin adoptarea sistemului 3CX, beneficiem de o infrastructură de comunicații unificate, flexibile și scalabile.

Centrală telefonică FreePBX

Centrale telefonice în cloud FreePBX personalizate, oferă afacerilor control total și flexibilitate asupra comunicațiilor. Soluția open-source garantează o reducere a costurilor operaționale și comunicare internă și externă optimă.

Telefonie VOIP

Centrala telefonică VOIP oferă calitate audio superioară, fiabilitate și scalabilitate. Trecerea la VOIP înseamnă reducerea costurilor de comunicație, îmbunătățirea mobilității și accesul la funcționalități avansate.

Server Virtual Privat

Cu serverele virtuale private (VPS) de la MyPBX, afacerile beneficiază de performanță, securitate și flexibilitate la un cost redus. Aceste soluții sunt proiectate pentru a se adapta nevoilor în evoluție ale companiei, oferind resurse dedicate și personalizare extinsă

Centrale Telefonice Virtuale

Reduce semnificativ cheltuielile operaționale prin eliminarea necesității echipamentelor costisitoare și a întreținerii hardware.

Telefonie prin Microsoft Teams

Aplicații de clasă mondială pentru iOS, Android, Windows sau Web. Ușor de instalat, gestionat și extins pe măsură ce afacerea ta crește.

Planuri de afaceri

Alege planul perfect pentru afacerea ta.

Profită acum de o consultanță gratuită pentru a beneficia de o ofertă complet personalizată, adaptată nevoilor tale specifice și bugetului tău. Suntem aici pentru a te ghida și a te ajuta să iei decizia potrivită pentru tine.
Echipă de afaceri analizând date în birou.
Prețuri și planuri

Prețuri și pachete de servicii

Prețuri competitive și opțiuni variate de pachete de servicii pentru a se potrivi nevoilor tale.

Lite

€50

/ lună

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit.

What's included?

Standard

€75

/ lună

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit.

What's included?

Ultra

€100

/ lună

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit.

What's included?