Viitorul Comunicațiilor Business

Centrala Telefonica 3CX

Îmbunătățiți comunicațiile afacerii dvs. cu 3CX. Experimentați o integrare ușoară, reducerea costurilor și productivitate sporită cu această soluție de telefonie de ultimă generație, adaptată nevoilor moderne ale afacerii dvs. 3CX este reinventat pentru mobilitate și oferă mai mult decât servicii de telefonie, integrând funcții avansate precum apeluri video, mesagerie instantanee, conferințe web și rapoarte detaliate, integrare Microsoft 365

Doi tineri lucrând digital, laptop și smartphone.

Costuri Reduse

Reduceți semnificativ costurile de comunicație prin simplificarea infrastructurii și eliminarea taxelor suplimentare asociate cu sistemele tradiționale.

Administrare Centralizată

Interfață intuitivă și administrare centralizată, care facilitează gestionarea comunicațiilor fără necesitatea de expertiză tehnică avansată.

Scalabilitate

Scalabilitate impresionantă, adaptează funcționalitățile sistemului la nevoile în continuă schimbare ale afacerilor

Beneficii:

Apelurile pierdute sunt oportunități ratate

Cu 3CX, aveți la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a preveni aceste pierderi și pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio ocazie importantă. Sistemul oferă funcții avansate precum apeluri video, mesagerie instantanee, conferințe web și rapoarte detaliate, toate reinventate pentru mobilitate și eficiență maximă. Reduceți semnificativ costurile de comunicație prin simplificarea infrastructurii și eliminarea taxelor suplimentare asociate cu sistemele tradiționale.

Totul garantat la cel mai mic cost.

Apeluri, mesaje, participă la întâlniri în mișcare. Extensia de birou disponibilă oricând, oriunde.

Accesibilitate și mobilitate

Oferă libertate deplină utilizatorilor să comunice eficient, indiferent de locație.

Personalizabilă și adaptabilă

Perfectă pentru afaceri de orice dimensiune, cu posibilitatea de extindere pe măsură ce compania crește.

Aplicații de top pentru iOS, Android, Windows și platforme web, asigurând accesibilitate și performanță pe toate dispozitivele.

Ușor de instalat, gestionat și extins pe măsură ce afacerea ta crește.
Interfață software de telefonie 3CX și telefon Yealink.

Alege centrala telefonică 3CX.

Această platformă all-in-one integrează perfect telefonie, videoconferințe, mesagerie instant și email într-un sistem centralizat, alege pachetul potrivit sau cere ofertă personalizată.

Colaborare digitală și interfață de telecomunicații.
Prețuri și planuri

Prețuri și pachete de servicii

Prețuri competitive și pachete de servicii variate, adaptate nevoilor tale. Aceste prețuri sunt informative; te rugăm să ne contactezi prin formularul de contact disponibil pentru o ofertă personalizată.

Lite

€50

/ lună

Potrivit pentru companii mici, oferind toate funcționalitățile de bază 3CX, cu un număr limitat de utilizatori, numere de telefon alocate și apeluri simultane.

What's included?

Standard

€75

/ lună

Ideal pentru companii medii, oferind funcționalități complete 3CX, cu un număr moderat de utilizatori, numere de telefon alocate și apeluri simultane.

What's included?

Ultra

€100

/ lună

Destinat companiilor mari, oferind toate funcționalitățile avansate 3CX, cu un număr maxim de utilizatori, numere de telefon alocate și apeluri simultane.

What's included?

Sistemul 3CX este o soluție completă de telefonie VoIP (Voice over IP) pentru companii, oferind funcționalități avansate de centrală telefonică, precum apeluri video, mesagerie instantanee, conferințe și integrare CRM. Este o soluție software bazată pe IP PBX, care poate fi instalată pe serverele existente sau în cloud.

Printre avantajele sistemului 3CX se numără costurile reduse, flexibilitatea, ușurința în utilizare și configurare, integrarea cu diverse aplicații și sisteme CRM, suportul pentru mobilitate (prin aplicații mobile) și scalabilitatea pentru a se adapta la nevoile afacerii dvs.

Instalarea și configurarea sistemului 3CX pot fi realizate rapid și eficient cu ajutorul echipei noastre de suport tehnic. Oferim servicii complete de instalare, configurare și personalizare pentru a asigura că sistemul dvs. este configurat corect și optimizat pentru nevoile dvs. specifice.

Oferim suport tehnic complet, incluzând asistență pentru instalare și configurare, diagnosticare și rezolvare de probleme, actualizări și întreținere periodică, precum și training pentru utilizatori. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta să maximizați eficiența și performanța sistemului dvs. de telefonie.

Da, 3CX poate fi integrat cu o gamă largă de aplicații și sisteme, inclusiv CRM-uri populare, platforme de e-mail, și alte soluții software utilizate de afacerea dvs. Această integrare facilitează gestionarea comunicațiilor și îmbunătățește eficiența operațională.

Pentru a utiliza 3CX, aveți nevoie de un server pentru instalarea software-ului (acesta poate fi un server fizic sau virtual privat (VPS) obtinut de la noi ), telefoane IP compatibile sau softphone-uri, și o conexiune la internet de înaltă calitate. Echipa noastră vă poate oferi consultanță pentru a alege echipamentele potrivite și pentru a le configura corespunzător.

3CX oferă aplicații mobile pentru iOS și Android, care vă permit să efectuați și să primiți apeluri, să trimiteți mesaje și să participați la conferințe video de oriunde, folosind smartphone-ul sau tableta. Aceste aplicații sunt ușor de utilizat și asigură că sunteți mereu conectat cu echipa și clienții dvs., indiferent de locație.

Pentru a solicita o demonstrație sau o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact de pe site-ul nostru sau să ne sunați la numărul de telefon afișat. Echipa noastră va fi bucuroasă să discute nevoile dvs. specifice și să vă ofere soluții adaptate pentru afacerea dvs.

Alegând serviciile noastre de SIP trunk, beneficiați de o conectivitate fiabilă și de înaltă calitate pentru apelurile dvs. VoIP. Oferim soluții flexibile, cu numere de telefon locale și internaționale, tarife competitive și asistență tehnică dedicată. Integrarea perfectă cu sistemul 3CX vă asigură o tranziție ușoară și performanțe optime pentru sistemul dvs. de telefonie.

Atunci când alegeți sistemul 3CX pentru centrala telefonică, este important să selectați un SIP trunk care să se integreze bine cu acest sistem și să ofere o calitate superioară a serviciului. În România, aveți mai multe opțiuni de furnizori de SIP trunk care sunt compatibili cu 3CX. Două dintre opțiunile recomandate sunt Adatel și Voxbee.

 1. Adatel SIP Trunk:

  • Adatel oferă un serviciu de SIP trunk fiabil, cu o acoperire extinsă și suport tehnic de calitate.
  • Acest serviciu este ideal pentru companiile care au nevoie de o conexiune stabilă și de suport rapid.
  • Adatel are experiență în integrarea cu 3CX și oferă ghiduri de configurare detaliate pentru a facilita instalarea.
 2. Voxbee SIP Trunk:

  • Voxbee oferă un SIP trunk cu prețuri competitive și o acoperire națională largă.
  • Serviciul este cunoscut pentru stabilitate și calitate bună a apelurilor.
  • Voxbee de asemenea oferă suport pentru integrarea cu sistemul 3CX, asigurându-se că procesul de configurare este simplu și eficient.

Ambele opțiuni sunt excelente pentru un sistem 3CX on-premise, iar alegerea între ele poate depinde de preferințele dvs. personale, de buget și de specificul nevoilor companiei dvs. Evaluând ofertele și discutând cu reprezentanții ambelor companii, puteți determina care serviciu de SIP trunk este cel mai potrivit pentru centrala dvs. telefonică.

Nu ezitați să ne contactați

Completează formularul de mai jos pentru oferta personalizată. Gratuit, fără obligații.

Str. Stejarului, Nr 27 , Floresti, Cluj, Romania

ADA HOSTING SRL

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

office@mypbx.ro

Email