Servicii

Centrala Telefonica Virtuala

Reduce semnificativ cheltuielile operaționale prin eliminarea necesității echipamentelor costisitoare și a întreținerii hardware.
Persoane comunicând prin semne, fundal verde.

Scalabilitate

Beneficiază de flexibilitatea de a extinde capacitatea de comunicație conform necesităților afacerii, asigurând o scalare cost-eficientă și rapidă.

Integrare cu Aplicații de Business

Centrala telefonica virtuala se integrează perfect cu o gamă largă de aplicații de afaceri, inclusiv soluții CRM și ERP, facilitând un flux de lucru fluid și îmbunătățind eficiența generală.

Securitate Avansată

Asigură confidențialitatea și integritatea datelor transmise cu protocoale de securitate de top, incluzând criptare end-to-end și autentificare multi-factor.

Bărbat analizând performanța financiară pe tabletă.
Beneficii:

Costuri reduse, securitate datelor îmbunătățită și suport tehnic de excepție.

Bucură-te de costuri reduse de operare și întreținere, securitate îmbunătățită a datelor și suport tehnic de excepție.

Meniu Vocal Interactiv

IVR permite clienților să navigheze printr-un meniu vocal automatizat pentru a direcționa apelurile către departamentul potrivit, optimizând timpul de răspuns și îmbunătățind experiența clienților.

Coada de așteptare pentru apeluri

Funcționalitatea de coadă de apeluri permite organizarea apelurilor în așteptare în funcție de prioritate și disponibilitatea agenților, asigurând că niciun client nu este neglijat.

Înregistrarea Apelurilor

Înregistrarea apelurilor este esențială pentru monitorizarea calității serviciului, oferind posibilitatea de a revedea conversațiile pentru training, conformitate sau analiză detaliată a performanței echipei.

Centrală virtuală

Maximizează potențialul comunicațiilor tale cu o centrala telefonica virtuala.

Ușor de instalat, de administrat și de adaptat pe măsură ce afacerea ta își consolidează poziția și își extinde prezența într-un mediu în continuă schimbare, oferindu-ți uneltele și suportul necesare pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a rămâne agil și competitiv pe piață.
Femeie în call center cu glob și laptop
Faqs

întrebări frecvente

Descoperă răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări într-o singură locație – îndrumare rapidă pentru toate nevoile tale de informare.

O centrală telefonică virtuală (sau PBX virtual) este un sistem de telefonie găzduit în cloud care permite gestionarea apelurilor telefonice prin internet, în loc să utilizeze infrastructura tradițională de telefonie. Acest tip de centrală oferă funcționalități avansate precum transferul apelurilor, mesageria vocală, conferințele telefonice și altele, toate fiind accesibile prin intermediul unei interfețe online.

Utilizarea unei centrale telefonice virtuale oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Costuri reduse: Nu este necesară achiziționarea și întreținerea hardware-ului specific, deoarece totul este gestionat în cloud.
 • Scalabilitate: Poți adăuga sau elimina linii telefonice și funcționalități cu ușurință, în funcție de nevoile afacerii tale.
 • Mobilitate: Angajații pot accesa sistemul de oriunde au conexiune la internet, ceea ce este ideal pentru muncă la distanță sau pentru echipe distribuite geografic.
 • Funcționalități avansate: Oferă acces la funcționalități pe care centralele telefonice tradiționale le au la costuri semnificativ mai mari, cum ar fi mesageria vocală, IVR (Interactive Voice Response), și altele.

O centrală telefonică virtuală funcționează prin direcționarea apelurilor prin internet (VoIP – Voice over Internet Protocol). Utilizatorii se conectează la sistem prin dispozitive compatibile VoIP (telefoane IP, calculatoare, smartphone-uri). Apelurile sunt gestionate de servere găzduite în centre de date, iar interfața de administrare este accesibilă printr-un portal web. Aici, utilizatorii pot configura setările sistemului, pot adăuga utilizatori noi, pot crea reguli de redirecționare a apelurilor și multe altele.

SIP Trunk este o metodă de a furniza servicii de telefonie VoIP prin utilizarea protocolului SIP (Session Initiation Protocol). Într-o centrală telefonică virtuală, SIP Trunk permite conectarea sistemului PBX la rețeaua publică de telefonie (PSTN), permițând realizarea și primirea de apeluri telefonice prin internet. Astfel, companiile pot beneficia de costuri mai mici pentru apeluri și o flexibilitate crescută.

3CX este o soluție software de centrală telefonică bazată pe VoIP care oferă funcționalități avansate și ușurință în utilizare. 3CX poate fi utilizat ca o centrală telefonică virtuală, fiind găzduit fie local, fie în cloud. Oferă integrare cu SIP Trunk-uri, suport pentru multiple dispozitive și platforme, și funcționalități precum videoconferințe, mesagerie instantanee și multe altele.

O centrală telefonică virtuală este compatibilă cu diverse tipuri de dispozitive, inclusiv:

 • Telefoane IP
 • Calculatoare și laptopuri (prin aplicații softphone)
 • Smartphone-uri și tablete (prin aplicații mobile VoIP)
 • Dispozitive de conferință și echipamente dedicate de telefonie

Fiind furnizori de servicii de telefonie, oferim SIP Trunk-uri flexibile și scalabile, adaptate nevoilor afacerii tale. Acestea permit realizarea și primirea apelurilor prin internet, reducând costurile și îmbunătățind eficiența comunicațiilor. Pentru mai multe detalii și oferte personalizate, te rugăm să ne contactezi prin formularul de contact disponibil pe site-ul nostru.

Majoritatea furnizorilor de centrale telefonice virtuale oferă suport tehnic variat, inclusiv:

 • Documentație și ghiduri online
 • Asistență prin e-mail sau chat live
 • Suport telefonic
 • Forumuri și comunități de utilizatori Furnizorii precum 3CX oferă, de asemenea, resurse extinse, inclusiv tutoriale video, webinarii și asistență tehnică specializată pentru configurarea și utilizarea sistemului.

Da, este posibilă portarea numerelor existente către centrala telefonică virtuală. Procedura de portare este simplă și te asigură că nu vei pierde numerele de telefon actuale. Pentru a începe procesul de portare și pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi prin formularul de contact.

Costurile unei centrale telefonice virtuale pot varia în funcție de furnizor și de funcționalitățile alese. De obicei, acestea includ:

 • Taxe lunare sau anuale pentru utilizarea serviciului
 • Costuri pentru SIP Trunk-uri și apeluri telefonice
 • Costuri pentru dispozitivele compatibile (telefoane IP, căști, etc.) În general, costurile sunt mai mici comparativ cu centralele telefonice tradiționale datorită eliminării necesității de hardware specializat și întreținere. Pentru detalii despre prețuri și pachete, te rugăm să ne contactezi prin formularul de contact disponibil pe site-ul nostru.

t de la echipa noastră de vânzări.

Echipă discutând la birou cu glob pământesc.
Telefon digital modern cu ecran tactil și receptor.

Alege centrala telefonica virtuala.

Descoperă puterea unei soluții de comunicații integrate și optimizate pentru eficiență maximă.

Nu ezitați să ne contactați

Completează formularul de mai jos pentru oferta personalizată. Gratuit, fără obligații.

Str. Stejarului, Nr 27 , Floresti, Cluj, Romania

ADA HOSTING SRL

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

office@mypbx.ro

Email